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  • Source: Food Science and Technology. Unidade: EP

    Subjects: POLIFENÓIS, PEROXIDASE, ENZIMAS, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      SIGUEMOTO, Érica Sayuri e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Validation of spectrophotometric microplate methods for polyphenol oxidase and peroxidase activities analysis in fruits and vegetables. Food Science and Technology, v. 37, p. 148-153, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-457x.36216. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Siguemoto, É. S., & Gut, J. A. W. (2017). Validation of spectrophotometric microplate methods for polyphenol oxidase and peroxidase activities analysis in fruits and vegetables. Food Science and Technology, 37, 148-153. doi:10.1590/1678-457x.36216
    • NLM

      Siguemoto ÉS, Gut JAW. Validation of spectrophotometric microplate methods for polyphenol oxidase and peroxidase activities analysis in fruits and vegetables [Internet]. Food Science and Technology. 2017 ; 37 148-153.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-457x.36216
    • Vancouver

      Siguemoto ÉS, Gut JAW. Validation of spectrophotometric microplate methods for polyphenol oxidase and peroxidase activities analysis in fruits and vegetables [Internet]. Food Science and Technology. 2017 ; 37 148-153.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-457x.36216
  • Source: Ultrasonics Sonochemistry. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: PEROXIDASE, ÁGUA, COCO, ULTRASSOM

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    • ABNT

      ROJAS, Meliza Lindsay et al. Using ultrasound technology for the inactivation and thermal sensitization of peroxidase in green coconut water. Ultrasonics Sonochemistry, v. 36, p. 173-181, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2016.11.028. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Rojas, M. L., Trevilin, J. H., Funcia, E. dos S., Gut, J. A. W., & Augusto, P. E. D. (2017). Using ultrasound technology for the inactivation and thermal sensitization of peroxidase in green coconut water. Ultrasonics Sonochemistry, 36, 173-181. doi:10.1016/j.ultsonch.2016.11.028
    • NLM

      Rojas ML, Trevilin JH, Funcia E dos S, Gut JAW, Augusto PED. Using ultrasound technology for the inactivation and thermal sensitization of peroxidase in green coconut water [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2017 ; 36 173-181.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2016.11.028
    • Vancouver

      Rojas ML, Trevilin JH, Funcia E dos S, Gut JAW, Augusto PED. Using ultrasound technology for the inactivation and thermal sensitization of peroxidase in green coconut water [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2017 ; 36 173-181.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2016.11.028
  • Source: Operações unitárias na indústria de alimentos. Unidade: EP

    Subjects: TROCADORES DE CALOR, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, OPERAÇÕES UNITÁRIAS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      GUT, Jorge Andrey Wilhelms e SONG, Tah Wun. Trocadores de calor. Operações unitárias na indústria de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: LTC, 2016. . Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ed241b71-e3d0-4806-b94a-4326d10fb557/3063102.pdf. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Gut, J. A. W., & Song, T. W. (2016). Trocadores de calor. In Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/ed241b71-e3d0-4806-b94a-4326d10fb557/3063102.pdf
    • NLM

      Gut JAW, Song TW. Trocadores de calor [Internet]. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ed241b71-e3d0-4806-b94a-4326d10fb557/3063102.pdf
    • Vancouver

      Gut JAW, Song TW. Trocadores de calor [Internet]. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ed241b71-e3d0-4806-b94a-4326d10fb557/3063102.pdf
  • Source: Blucher Chemical Engineering Proceedings. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química em Iniciação Científica/COBEQIC. Unidade: EP

    Subjects: ENGENHARIA QUÍMICA, TRANSFERÊNCIA DE CALOR, PROCESSOS QUÍMICOS

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    • ABNT

      GASPAR, Gustavo Pereira Fasolo e VIANNA JUNIOR, Ardson dos Santos e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Transferência de calor transiente em uma barra metálica: experimento multidisciplinar em engenharia química. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Edgard Blucher. Disponível em: https://doi.org/10.5151/chemeng-cobeqic2015-120-32338-251539. Acesso em: 27 abr. 2024. , 2015
    • APA

      Gaspar, G. P. F., Vianna Junior, A. dos S., & Gut, J. A. W. (2015). Transferência de calor transiente em uma barra metálica: experimento multidisciplinar em engenharia química. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Edgard Blucher. doi:10.5151/chemeng-cobeqic2015-120-32338-251539
    • NLM

      Gaspar GPF, Vianna Junior A dos S, Gut JAW. Transferência de calor transiente em uma barra metálica: experimento multidisciplinar em engenharia química [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2015 ; 1( ju 2015): 2016-2021.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.5151/chemeng-cobeqic2015-120-32338-251539
    • Vancouver

      Gaspar GPF, Vianna Junior A dos S, Gut JAW. Transferência de calor transiente em uma barra metálica: experimento multidisciplinar em engenharia química [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2015 ; 1( ju 2015): 2016-2021.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.5151/chemeng-cobeqic2015-120-32338-251539
  • Source: Operações unitárias na indústria de alimentos. Unidade: EP

    Subjects: INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, TRANSFERÊNCIA DE CALOR, CONDUÇÃO DO CALOR, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      GUT, Jorge Andrey Wilhelms e SONG, Tah Wun. Transferência de calor por condução e convecção. Operações unitárias na indústria de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: LTC, 2016. . Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/0375d044-284f-4193-b08b-c63a4321352b/3063101.pdf. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Gut, J. A. W., & Song, T. W. (2016). Transferência de calor por condução e convecção. In Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/0375d044-284f-4193-b08b-c63a4321352b/3063101.pdf
    • NLM

      Gut JAW, Song TW. Transferência de calor por condução e convecção [Internet]. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/0375d044-284f-4193-b08b-c63a4321352b/3063101.pdf
    • Vancouver

      Gut JAW, Song TW. Transferência de calor por condução e convecção [Internet]. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/0375d044-284f-4193-b08b-c63a4321352b/3063101.pdf
  • Source: International Journal of Food Science & Technology. Unidade: EP

    Subjects: CINÉTICA, PEROXIDASE

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    • ABNT

      ALIBERTI, Nathalia da Cunha Murasaki et al. Thermal inactivation of polyphenoloxidase and peroxidase in green coconut (Cocos nucifera) water. International Journal of Food Science & Technology, v. 44, n. 12, p. 2662-2668, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2009.02100.x. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Aliberti, N. da C. M., Silva, R. M. S., Gut, J. A. W., & Tadini, C. C. (2009). Thermal inactivation of polyphenoloxidase and peroxidase in green coconut (Cocos nucifera) water. International Journal of Food Science & Technology, 44( 12), 2662-2668. doi:10.1111/j.1365-2621.2009.02100.x
    • NLM

      Aliberti N da CM, Silva RMS, Gut JAW, Tadini CC. Thermal inactivation of polyphenoloxidase and peroxidase in green coconut (Cocos nucifera) water [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2009 ; 44( 12): 2662-2668.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2009.02100.x
    • Vancouver

      Aliberti N da CM, Silva RMS, Gut JAW, Tadini CC. Thermal inactivation of polyphenoloxidase and peroxidase in green coconut (Cocos nucifera) water [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2009 ; 44( 12): 2662-2668.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2009.02100.x
  • Source: Frontiers in Nutrition. Unidade: EP

    Subjects: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TRATAMENTO TÉRMICO, PASTEURIZAÇÃO, SEGURANÇA ALIMENTAR

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    • ABNT

      TADINI, Carmen Cecília e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. The importance of heating unit operations in the food industry to obtain safe and high-quality products. Frontiers in Nutrition, v. 9, p. 1-6, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fnut.2022.853638. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Tadini, C. C., & Gut, J. A. W. (2022). The importance of heating unit operations in the food industry to obtain safe and high-quality products. Frontiers in Nutrition, 9, 1-6. doi:10.3389/fnut.2022.853638
    • NLM

      Tadini CC, Gut JAW. The importance of heating unit operations in the food industry to obtain safe and high-quality products [Internet]. Frontiers in Nutrition. 2022 ;9 1-6.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fnut.2022.853638
    • Vancouver

      Tadini CC, Gut JAW. The importance of heating unit operations in the food industry to obtain safe and high-quality products [Internet]. Frontiers in Nutrition. 2022 ;9 1-6.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fnut.2022.853638
  • Source: Chemical Engineering Science. Unidade: EP

    Subjects: ENGENHARIA DE ALIMENTOS, MODELOS MATEMÁTICOS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TROCADORES DE CALOR (AVALIAÇÃO), COMPUTAÇÃO APLICADA, DINÂMICA DOS FLUÍDOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIURA, Raquel Yuriko et al. The effect of flow arrangement on the pressure drop of plate heat exchangers. Chemical Engineering Science, v. 63, n. 22, p. 5386-5393, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ces.2008.07.029. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Miura, R. Y., Galeazzo, F. C. C., Tadini, C. C., & Gut, J. A. W. (2008). The effect of flow arrangement on the pressure drop of plate heat exchangers. Chemical Engineering Science, 63( 22), 5386-5393. doi:10.1016/j.ces.2008.07.029
    • NLM

      Miura RY, Galeazzo FCC, Tadini CC, Gut JAW. The effect of flow arrangement on the pressure drop of plate heat exchangers [Internet]. Chemical Engineering Science. 2008 ; 63( 22): 5386-5393.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ces.2008.07.029
    • Vancouver

      Miura RY, Galeazzo FCC, Tadini CC, Gut JAW. The effect of flow arrangement on the pressure drop of plate heat exchangers [Internet]. Chemical Engineering Science. 2008 ; 63( 22): 5386-5393.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ces.2008.07.029
  • Source: International Journal of Food Engineering. Unidade: EP

    Subjects: IOGURTE, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      TRIBOLI, Edison Paulo de Ros e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Study of spray-dried yoghurt production in a pilot-scale equipment using drying agents to reduce wall deposition. International Journal of Food Engineering, v. 12, n. 8, p. 793–803, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1515/ijfe-2015-0355. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Triboli, E. P. de R., & Gut, J. A. W. (2016). Study of spray-dried yoghurt production in a pilot-scale equipment using drying agents to reduce wall deposition. International Journal of Food Engineering, 12( 8), 793–803. doi:10.1515/ijfe-2015-0355
    • NLM

      Triboli EP de R, Gut JAW. Study of spray-dried yoghurt production in a pilot-scale equipment using drying agents to reduce wall deposition [Internet]. International Journal of Food Engineering. 2016 ; 12( 8): 793–803.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1515/ijfe-2015-0355
    • Vancouver

      Triboli EP de R, Gut JAW. Study of spray-dried yoghurt production in a pilot-scale equipment using drying agents to reduce wall deposition [Internet]. International Journal of Food Engineering. 2016 ; 12( 8): 793–803.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1515/ijfe-2015-0355
  • Source: Proceedings. Conference titles: AIChE Annual Meeting. Unidade: EP

    Subjects: IOGURTE, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      TRIBOLI, Edison Paulo de Ros e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Study of spray dried yoghurt production in a pilot scale equipment. 2013, Anais.. New York: AIChE, 2013. Disponível em: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2013/proceeding/paper/585y-study-spray-dried-yoghurt-production-pilot-scale-equipment-1. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Triboli, E. P. de R., & Gut, J. A. W. (2013). Study of spray dried yoghurt production in a pilot scale equipment. In Proceedings. New York: AIChE. Recuperado de https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2013/proceeding/paper/585y-study-spray-dried-yoghurt-production-pilot-scale-equipment-1
    • NLM

      Triboli EP de R, Gut JAW. Study of spray dried yoghurt production in a pilot scale equipment [Internet]. Proceedings. 2013 ;[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2013/proceeding/paper/585y-study-spray-dried-yoghurt-production-pilot-scale-equipment-1
    • Vancouver

      Triboli EP de R, Gut JAW. Study of spray dried yoghurt production in a pilot scale equipment [Internet]. Proceedings. 2013 ;[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2013/proceeding/paper/585y-study-spray-dried-yoghurt-production-pilot-scale-equipment-1
  • Source: Resumos.COBEQ IC 2009. Uberlandia, Faculdade de Engenharia Química-UFU, 2009. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química em Iniciação Científica. Unidade: EP

    Subjects: TROCADORES DE CALOR, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Julio Cesar Bonfim Rosario e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Sistema para monitoramento do histórico de temperatura em processamento termico contínuo. 2009, Anais.. Uberlandia: Faculdade de Engenharia Quimica-UFU, 2009. . Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, J. C. B. R., & Gut, J. A. W. (2009). Sistema para monitoramento do histórico de temperatura em processamento termico contínuo. In Resumos.COBEQ IC 2009. Uberlandia, Faculdade de Engenharia Química-UFU, 2009. Uberlandia: Faculdade de Engenharia Quimica-UFU.
    • NLM

      Oliveira JCBR, Gut JAW. Sistema para monitoramento do histórico de temperatura em processamento termico contínuo. Resumos.COBEQ IC 2009. Uberlandia, Faculdade de Engenharia Química-UFU, 2009. 2009 ;[citado 2024 abr. 27 ]
    • Vancouver

      Oliveira JCBR, Gut JAW. Sistema para monitoramento do histórico de temperatura em processamento termico contínuo. Resumos.COBEQ IC 2009. Uberlandia, Faculdade de Engenharia Química-UFU, 2009. 2009 ;[citado 2024 abr. 27 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica da Universidade de São Paulo - SIICUSP 2009. Unidade: EP

    Subjects: PASTEURIZAÇÃO, SIMULAÇÃO

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    • ABNT

      DINIZ, Gabriel Nóbile e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Resultados experimentais e de simulação da operação transiente de um pasteurizador a placas. 2009, Anais.. São Paulo: USP, 2009. . Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Diniz, G. N., & Gut, J. A. W. (2009). Resultados experimentais e de simulação da operação transiente de um pasteurizador a placas. In Resumos. São Paulo: USP.
    • NLM

      Diniz GN, Gut JAW. Resultados experimentais e de simulação da operação transiente de um pasteurizador a placas. Resumos. 2009 ;[citado 2024 abr. 27 ]
    • Vancouver

      Diniz GN, Gut JAW. Resultados experimentais e de simulação da operação transiente de um pasteurizador a placas. Resumos. 2009 ;[citado 2024 abr. 27 ]
  • Source: Chemical Engineering Technology. Unidades: EP, FCF

    Assunto: FÁRMACOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIGUEMOTO, Érica Sayuri et al. Residence time distribution of a capillary microreactor used for pharmaceutical synthesis. Chemical Engineering Technology, v. 43, n. 3, p. 429–435, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/ceat.201900478. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Siguemoto, É. S., Reche, L. L., Gut, J. A. W., & Palma, M. S. A. (2020). Residence time distribution of a capillary microreactor used for pharmaceutical synthesis. Chemical Engineering Technology, 43( 3), 429–435. doi:10.1002/ceat.201900478
    • NLM

      Siguemoto ÉS, Reche LL, Gut JAW, Palma MSA. Residence time distribution of a capillary microreactor used for pharmaceutical synthesis [Internet]. Chemical Engineering Technology. 2020 ; 43( 3): 429–435.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ceat.201900478
    • Vancouver

      Siguemoto ÉS, Reche LL, Gut JAW, Palma MSA. Residence time distribution of a capillary microreactor used for pharmaceutical synthesis [Internet]. Chemical Engineering Technology. 2020 ; 43( 3): 429–435.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ceat.201900478
  • Source: Chemical Engineering & Technology. Unidade: EP

    Subjects: FLUXO LAMINAR DOS FLUÍDOS, MODELOS MATEMÁTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEGORARO, Paula Rossato e MARANGONI, Mariana e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Residence time distribution models derived from non‐ideal laminar velocity profiles in tubes. Chemical Engineering & Technology, v. 35, n. 9, p. 1593-1603, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/ceat.201200057. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Pegoraro, P. R., Marangoni, M., & Gut, J. A. W. (2012). Residence time distribution models derived from non‐ideal laminar velocity profiles in tubes. Chemical Engineering & Technology, 35( 9), 1593-1603. doi:10.1002/ceat.201200057
    • NLM

      Pegoraro PR, Marangoni M, Gut JAW. Residence time distribution models derived from non‐ideal laminar velocity profiles in tubes [Internet]. Chemical Engineering & Technology. 2012 ; 35( 9): 1593-1603.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ceat.201200057
    • Vancouver

      Pegoraro PR, Marangoni M, Gut JAW. Residence time distribution models derived from non‐ideal laminar velocity profiles in tubes [Internet]. Chemical Engineering & Technology. 2012 ; 35( 9): 1593-1603.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ceat.201200057
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: EP

    Subjects: PASTEURIZAÇÃO, FLUXO LAMINAR DOS FLUÍDOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAVERO GUTIERREZ, Carola Gean Carla e DIAS, Eduardo Felipe Tater de Souza e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Residence time distribution in holding tubes using generalized convection model and numerical convolution for non-ideal tracer detection. Journal of Food Engineering, v. 98, n. 2, p. 248-256, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.01.004. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Cavero Gutierrez, C. G. C., Dias, E. F. T. de S., & Gut, J. A. W. (2010). Residence time distribution in holding tubes using generalized convection model and numerical convolution for non-ideal tracer detection. Journal of Food Engineering, 98( 2), 248-256. doi:10.1016/j.jfoodeng.2010.01.004
    • NLM

      Cavero Gutierrez CGC, Dias EFT de S, Gut JAW. Residence time distribution in holding tubes using generalized convection model and numerical convolution for non-ideal tracer detection [Internet]. Journal of Food Engineering. 2010 ; 98( 2): 248-256.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.01.004
    • Vancouver

      Cavero Gutierrez CGC, Dias EFT de S, Gut JAW. Residence time distribution in holding tubes using generalized convection model and numerical convolution for non-ideal tracer detection [Internet]. Journal of Food Engineering. 2010 ; 98( 2): 248-256.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.01.004
  • Source: Proceedings. Conference titles: AIChE Annual Meeting. Unidade: EP

    Subjects: REFINARIAS, INDÚSTRIA PETROQUÍMICA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FRANZOI JUNIOR, Robert Eduard et al. Refinery-wide scheduling for optimization of multiple unit-operations in the supply, production, and demand chains in fuels, lubes, asphalts and petrochemicals industries. 2018, Anais.. New York: AIChE, 2018. Disponível em: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2018/proceeding/paper/300a-refinery-wide-scheduling-optimization-multiple-unit-operations-supply-production-and-demand. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Franzoi Junior, R. E., Menezes, B. C., Kelly, J. D., & Gut, J. A. W. (2018). Refinery-wide scheduling for optimization of multiple unit-operations in the supply, production, and demand chains in fuels, lubes, asphalts and petrochemicals industries. In Proceedings. New York: AIChE. Recuperado de https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2018/proceeding/paper/300a-refinery-wide-scheduling-optimization-multiple-unit-operations-supply-production-and-demand
    • NLM

      Franzoi Junior RE, Menezes BC, Kelly JD, Gut JAW. Refinery-wide scheduling for optimization of multiple unit-operations in the supply, production, and demand chains in fuels, lubes, asphalts and petrochemicals industries [Internet]. Proceedings. 2018 ;[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2018/proceeding/paper/300a-refinery-wide-scheduling-optimization-multiple-unit-operations-supply-production-and-demand
    • Vancouver

      Franzoi Junior RE, Menezes BC, Kelly JD, Gut JAW. Refinery-wide scheduling for optimization of multiple unit-operations in the supply, production, and demand chains in fuels, lubes, asphalts and petrochemicals industries [Internet]. Proceedings. 2018 ;[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2018/proceeding/paper/300a-refinery-wide-scheduling-optimization-multiple-unit-operations-supply-production-and-demand
  • Source: Proceedings. Conference titles: AIChE Annual Meeting. Unidade: EP

    Subjects: REFINARIAS, PROGRAMAÇÃO DA PRODUÇÃO

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    • ABNT

      FRANZOI JUNIOR, Robert Eduard et al. Recent advances and new directions for optimization of production scheduling in crude-oil refineries. 2018, Anais.. New York: AIChE, 2018. Disponível em: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2018/proceeding/paper/546g-recent-advances-and-new-directions-optimization-production-scheduling-crude-oil-refineries. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Franzoi Junior, R. E., Menezes, B. C., Kelly, J. D., & Gut, J. A. W. (2018). Recent advances and new directions for optimization of production scheduling in crude-oil refineries. In Proceedings. New York: AIChE. Recuperado de https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2018/proceeding/paper/546g-recent-advances-and-new-directions-optimization-production-scheduling-crude-oil-refineries
    • NLM

      Franzoi Junior RE, Menezes BC, Kelly JD, Gut JAW. Recent advances and new directions for optimization of production scheduling in crude-oil refineries [Internet]. Proceedings. 2018 ;[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2018/proceeding/paper/546g-recent-advances-and-new-directions-optimization-production-scheduling-crude-oil-refineries
    • Vancouver

      Franzoi Junior RE, Menezes BC, Kelly JD, Gut JAW. Recent advances and new directions for optimization of production scheduling in crude-oil refineries [Internet]. Proceedings. 2018 ;[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://www.aiche.org/conferences/aiche-annual-meeting/2018/proceeding/paper/546g-recent-advances-and-new-directions-optimization-production-scheduling-crude-oil-refineries
  • Source: Blucher Chemical Engineering Proceedings. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química. Unidade: EP

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, MANGA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CRUZ, Ariany de Fatima da Rocha Lima e GUT, Jorge Andrey Wilhelms e TADINI, Carmen Cecília. Propriedades dielétricas do purê de manga cru nas frequências de 0,5 a 3 GHz entre as temperaturas de 10 E 90º C. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Edgard Blucher. Disponível em: https://doi.org/10.5151/chemeng-cobeq2014-2034-16253-150722. Acesso em: 27 abr. 2024. , 2015
    • APA

      Cruz, A. de F. da R. L., Gut, J. A. W., & Tadini, C. C. (2015). Propriedades dielétricas do purê de manga cru nas frequências de 0,5 a 3 GHz entre as temperaturas de 10 E 90º C. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Edgard Blucher. doi:10.5151/chemeng-cobeq2014-2034-16253-150722
    • NLM

      Cruz A de F da RL, Gut JAW, Tadini CC. Propriedades dielétricas do purê de manga cru nas frequências de 0,5 a 3 GHz entre as temperaturas de 10 E 90º C [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2015 ; fe 2015( 2): 5098-5105.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.5151/chemeng-cobeq2014-2034-16253-150722
    • Vancouver

      Cruz A de F da RL, Gut JAW, Tadini CC. Propriedades dielétricas do purê de manga cru nas frequências de 0,5 a 3 GHz entre as temperaturas de 10 E 90º C [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2015 ; fe 2015( 2): 5098-5105.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.5151/chemeng-cobeq2014-2034-16253-150722
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidades: EP, FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      GARCIA, Tamiris et al. Processamento térmico de suco de maçã clarificado com microrreatores capilares. 2023, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP, 2023. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Garcia, T., Meira, P. A., Gut, J. A. W., & Palma, M. S. A. (2023). Processamento térmico de suco de maçã clarificado com microrreatores capilares. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Garcia T, Meira PA, Gut JAW, Palma MSA. Processamento térmico de suco de maçã clarificado com microrreatores capilares [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Garcia T, Meira PA, Gut JAW, Palma MSA. Processamento térmico de suco de maçã clarificado com microrreatores capilares [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Operações unitárias na indústria de alimentos. Unidade: EP

    Subjects: INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, OPERAÇÕES UNITÁRIAS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUT, Jorge Andrey Wilhelms e TADINI, Carmen Cecília. Processamento térmico de alimentos. Operações unitárias na indústria de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: LTC, 2016. . Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/a81c01fd-6817-4b59-9493-3ea5b85bc7db/3063107.pdf. Acesso em: 27 abr. 2024.
    • APA

      Gut, J. A. W., & Tadini, C. C. (2016). Processamento térmico de alimentos. In Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/a81c01fd-6817-4b59-9493-3ea5b85bc7db/3063107.pdf
    • NLM

      Gut JAW, Tadini CC. Processamento térmico de alimentos [Internet]. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/a81c01fd-6817-4b59-9493-3ea5b85bc7db/3063107.pdf
    • Vancouver

      Gut JAW, Tadini CC. Processamento térmico de alimentos [Internet]. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/a81c01fd-6817-4b59-9493-3ea5b85bc7db/3063107.pdf

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